Vilodag...

Idag blir det vila för min underbara lilla häst. Jag har faktiskt inte ens varit ute i stallet ikväll utan underbara Matilda har hjälpt mig fixa åt Tingeling.
Jag har i stället varit iväg och besiktigat, vaccinerat och chipmärkt kattungarna (och så fick mamma katt följa med och bli vaccinerad också).
Så nu är lilla Deanerys redo att flytta på lördag! Åh, vad jag kommer att sakna henne! Det är tur att jag har kvar brorsorna hemma här ett tag till.
 
Det måste vara tufft att bli besiktigad för alla tre är utslagna hjältar här hemma. De ligger alla framför braskaminen och myser tillsammans med mamma Whoppan.
 
Jag måste säga att det känns väldigt konstigt att inte åka ut till stallet ikväll men samtidigt är det skönt och jag uppskattar verkligen att vi alla ställer upp för varandra i stallet och hjälper varandra så att man ibland inte behöver åka ut.
 
Fast jag måste erkänna att jag ser fram emot att rida imorgon! 
 
// JennyOm mig

Jenny heter jag och det är jag som driver den här bloggen. Tingeling var ett sto född 2003 e Dale Haze RC 57 ue Music Streak xx som jag skolade om från distanshäst till dressyrhäst. Vi tävlade handikapp SM 2016, en dröm som blev sann. Dessvärre fick Tingeling somna in alldeles för tidigt i November 2017. Men hon finns för alltid med mig i mitt hjärta.


Lillemons Florett kom in i mitt liv i December 2017 och hon är ett sto född 2010 e Speyksbosch Dancer BRP 8 ue Tamburin 700. Florris, som hon kallas, och jag ska lära känna varandra och förhoppningsvis få många roliga år ihop! Välkommen att följa min vardag med hästar, familj och en del inredning och släktforskning!
Kategorier


Arkiv


Länkar

Alice Lindström
Ehohko's Himalayans
Järva Kattklubb
Strömsbergs gård - Horseware täcken till bra pris


Sök i min blogg


RSS 2.0