Träning för Ann 11/4 2021...

Wow....
inga höga förväntningar inför dagens träning då vi i fredags inte riktigt var överens och igår fick hon vila - då kan man liksom inte riktigt tänka sig att hon ska leverera en fantastisk känsla och hel vara med mig i huvudet...
Wow, säger jag bara...
Och eftersom hon la energin på rätt ställe så fick jag komma till ridning och verkligen rida med benen (och herrejösses vad trött jag blir då men det är ju bara att kämpa på).
 
Jag fick rida en del i galopp idag och hade jag bara orkat mer i min egen kropp hade vi kunnat rida ännu mer galoppjobb när hon blev så fin...men det är ju alltid en avvägning att sluta innan min kropp tar slut helt för då blir ridningen inte lika bra utan jag fastnar mer i handen osv.
 
Så himla roligt dock att känna att det jag kämpat med i veckan att få henne att lägga sig i högerhanden och blir kortare i den sidan i båda varven faktiskt visade sig så tydligt att det var såååå mycket bättre bara sen träningen förra helgen.
 
Voltjobb och jobb rakt fram utmed fyrkantspåret i alla gångarter idag och jag fick till en sååå fin känsla även i högergaloppen (som jag nu haft lite svårare med igen eftersom jag tycker att hon bara glappar på högertygeln) när vi red rakt fram. 
Att tänka det som att jag rider på volt men istället rider rakt fram funkar verkligen...sen att det kanske gör att jag ibland rider i en öppna gör inte så mycket så länge jag har koll och hon är med mig. Öronen rakt ut....koncentrerad på mig och i vår bubbla...det är så jag vill ha henne...
 
Finaste, älskade lilla häst vad du gör mig glad (och förvånad)!