Träning för Ann 15/8 2020...

Tänk vad glad jag är varje dag att jag har Ann....hon vet verkligen hur hon ska plocka fram det bästa både ur mig och Florris. Hon ser till att jag inte tappar självförtroendet allt för mycket, och även idag lyckades hon ju se till jag red ordentligt och därmed fick en superfin liten Florris. 
 
Vi hade sällskap av Anna och Svante - mycket uppskattat med sällskap! Florris är helt klart mer avspänd då och jag kommer till ridning snabbare. Så tacksam att hon kunde rida samtidigt.
 
Vi var på nya volten och den är verkligen helt underbar att rida på! Jag tror både jag och Florris uppskattar den lika mycket. 
 
Jag värmde upp i skritt med några diagonaler med skänkelvikning och slutor och hon kändes fin redan där. Lite tyngre i handen men precis som innan när hon varit det så blir hon helt fantastiskt fin efter en stund. 
 
Idag fokuserade vi på serpentinbågar och jag fick lägga in övergångar emellan. Först red vi i trav ned till skritt och sen red vi galopp en båge, trav en båge, galopp en båge.
Superfin blev hon i det här arbetet! Så himla nöjd med oss båda två!
 
Idag hade jag en sån känsla i galoppen att jag hade kunnat fortsätta hur länge som helst - inget alls i handen förutom ett lagom stöd. Helt självbärig var hon och verkligen sååå fin!
 
Det är så himla roligt att rida!!