Dagens ridpass 30/4 2012...

Vilket strålande väder vi har idag!!
Alla hästar njuter av att få gå utan täcke, inklusive Tingeling. Hon har gjort sig några lerinpackningar några dagar nu. Fast hagen börjar faktiskt torka upp nu så den är inte så jättelerig längre.

Idag blev det ett pass i paddocken i sällskap av Emelie och Rune. Eftersom Tingeling reds ut igår så kändes det lagom med ett pass i paddocken.
Idag var inte ett av våra bättre pass. Kanske berodde det på träningsvärk (jag själv har alltid värst träningsvärk två dagar efter så det kan ju vara så att det är även så som Tingeling upplever det) eller så var det något annat (kanske den läskiga grävmaskinen hos granne som höll på att ta upp alla fällda träd?) som gjorde att hon kändes superspänd.

Jag lyckades dock rida igenom det och på slutet kändes hon supertrevlig på alla sätt och vis, så då nöjde jag mig och avslutade. Man ska sluta när det går som bäst.

Det blev jobb på stora volter idag och några skänkelvikningar både i skänkelvikning och på slutet i mellantrav. Inget komplicerat alltså. En triljon övergångar blev det också....

Vi tar nya tag imorgon - då ska vi rida ut och bli visade en supermysig LÅNG ridväg förbi Steninge Slott...mysigt!!