Försöker tänka positivt nu....

Sitter här på jobbet och håller alla tummar jag kan för att Loke ska bli bra - och insåg precis att det strax gått ett dygn sen operationen och de har ännu inte ringt att det tillkommit komplikationer... *glad*
Just det...jag har fått hem Rebell Fortuna xx språngrulle och hittat vem som var Achilles farmor! Inish Davar xx hette hon och fick ett hingstföl 1984 som är Achilles pappa.
// Jenny


Onsdag...

Den operrande veterinären ringde igår kväll vid halv sex, allt hade gått bra. Det verkar som att de fått bort alla flisor som var. Något mer positivt var att timglasbursan var intakt, så det är "bara" piphasbursan som gått sönder. Nu gäller det i alla fall att hålla alla tummar vi kan för att det inte blir några infektioner så att de behöver spola honom igen utan att han faktiskt kan få komma hem på måndag eller tisdag nästa vecka.
Blev som sagt ingen ridning på Achilles igår kväll - var helt slut och dessutom var det -15 grader när jag kom till stallet och det kändes inte jättelockande att rida i den temperaturen. Achilles verkade dock nöjd och glad och han var inte varm i någon hov.
Ikväll blir det nog en liten tur ut i alla fall.
// Jenny


en liten uppdatering...

16:30 Ytterliggare uppdatering;
Jag har nu pratat med kliniken och han har vaknat upp och mådde bra. Veterinären ska ringa när hon opererat klart den häst hon stod och opererade när jag ringde.
Men känns bra i alla fall att han vaknat upp ur narkosen utan problem och verkade pigg. Nu håller jag bara alla tummar jag kan för att operationen lyckades och de fick bort alla flisor och att det inte blir inflammerat.

Jag är helt slut känner jag, det märks att jag inte sovit många timmar i natt...Kommer inte bli ridning av ikväll heller utan Achilles får sina två vilodagar igår och idag. Blir mockning och så kommer vi ha lite borstning och mys på stallgången....känner att jag behöver det idag...känns jättetomt att inte Loke är i stallet och jag saknar honom något fruktansvärt.
Besökstiderna måste jag ta reda på också, måste åka och hälsa på honom snarast! Min älskade lilla plutt.12:00;
En kort uppdatering. Veterinären har nu ringt, de har ultraljudat, röntgat etc och det finns små flisor i en av bursorna så nu ska han opereras och spolas rent ordentligt och de ska höra av sig när han vaknar upp igen.
Han beräknas bli kvar över helgen och förhoppningsvis tillkommer inga komplikationer...

Min lille skrutt....

// JennyOm mig

Jenny heter jag och det är jag som driver den här bloggen. Tingeling var ett sto född 2003 e Dale Haze RC 57 ue Music Streak xx som jag skolade om från distanshäst till dressyrhäst. Vi tävlade handikapp SM 2016, en dröm som blev sann. Dessvärre fick Tingeling somna in alldeles för tidigt i November 2017. Men hon finns för alltid med mig i mitt hjärta.


Lillemons Florett kom in i mitt liv i December 2017 och hon är ett sto född 2010 e Speyksbosch Dancer BRP 8 ue Tamburin 700. Florris, som hon kallas, och jag ska lära känna varandra och förhoppningsvis få många roliga år ihop! Välkommen att följa min vardag med hästar, familj och en del inredning och släktforskning!
Kategorier


Arkiv


Länkar

Alice Lindström
Ehohko's Himalayans
Järva Kattklubb
Strömsbergs gård - Horseware täcken till bra pris


Sök i min blogg


RSS 2.0