Idag är det dags!

Idag är det äntligen dags för Tingeling att få åka på sommarbete och dagen till ära så regnar det så klart!
 
Jag återkommer med bilder till kvällen!
 
 
// Jenny


Bildbomb...

Här kommer en liten bildbomb från gårdagens ridpass!
Det kändes så himla bra!! Jag går fortfarande runt och ler!
 
// Jenny


Min sadel...

Nu har jag hunnit använda min sadel i snart två veckor och jag älskar den fortfarande!!
Den passar mig verkligen jättebra! Den har en smal midja och erbjuder lite mer stöd än min tidigare men ändå inte så att jag känner mig låst.
Det viktigaste av allt är ändå att den passar Tingeling och det märks att hon trivs i den!
 
Sadeln är en Prestige Hippos från 2005 och den är således inte helt ny men jag måste säga att den ser knappt använd ut. Jag tänker fortsätta att ta väl hand om den, för förhoppningen är att vi ska kunna ha den i många år eftersom den går att bredda vart efter Tingeling kommer att bredda sig.
 
 
 
// JennyOm mig

Jenny heter jag och det är jag som driver den här bloggen. Tingeling var ett sto född 2003 e Dale Haze RC 57 ue Music Streak xx som jag skolade om från distanshäst till dressyrhäst. Vi tävlade handikapp SM 2016, en dröm som blev sann. Dessvärre fick Tingeling somna in alldeles för tidigt i November 2017. Men hon finns för alltid med mig i mitt hjärta.


Lillemons Florett kom in i mitt liv i December 2017 och hon är ett sto född 2010 e Speyksbosch Dancer BRP 8 ue Tamburin 700. Florris, som hon kallas, och jag ska lära känna varandra och förhoppningsvis få många roliga år ihop! Välkommen att följa min vardag med hästar, familj och en del inredning och släktforskning!
Kategorier


Arkiv


Länkar

Alice Lindström
Ehohko's Himalayans
Järva Kattklubb
Strömsbergs gård - Horseware täcken till bra pris


Sök i min blogg


RSS 2.0