Sweden International Horseshow...

Nu är denna hästhelg över för min del och jag har varit inte mindre än tre dagar på Friends.
I torsdags kväll på fälttävlan, igår på matinén och idag på hoppningen.
Nästa år ska jag gå på dressyr känner jag. Det har varit väldigt mycket "inte-dressyr" senaste åren...

Shoppingen har jag faktiskt varit lite besviken på i år. Det var inte alls så mycket som jag tyckte passade min smak. 
Det enda jag har köpt i år är ett par nya Pikeur ridbyxor i brunt och så hittade jag ett tävlingsschabrak helt i min smak med brun och beige kant och samma färg i snurran men där även lite guld.
Nu hoppas jag bara vi får använda det till våren...// Jenny


Dagens ridpass 28/11 2015...

Det är ju denna helg som Sweden International Horseshow går av stapeln och idag hade hela familjen biljetter till matinéföreställningen, och det innebar att jag var i stallet tidigt i morse för att hinna rida.

Jag trotsade höststormen och regnet (som inte alls var så farligt när jag satt på hästryggen) och red ut på grusvägarna runt anläggningen.
Tingeling var med mig både psykiskt och fysiskt och jag passade på att ta tillfället i akt att öva på rakriktningen.

Jag red i skritt och trav och övergångar där emellan, och wow...den där traven som jag nu kan plocka fram är helt otrolig! Jag måste ju bara lära mig sitta i den längre stunder också...

Imorgon är planen att åka ut och mocka tidigt innan jag åker till Friends och sen får jag åka tillbaka och rida på eftermiddagen/kvällen om benen och kroppen inte värker allt för mycket.// Jenny


Dagens ridpass 27/11 2015...

Ibland älskar jag min häst mer än andra dagar...
Idag var en sån dag...efter två dagars konferens och en kväll på Friends och Sweden Horse Show så är min kropp rätt trött, och med två dagars vila i kroppen var inte Tingeling lika trött som jag men ändå så höll hon sig på mattan och var såååå fin!

Jag skrittjobbade mest men travade även lite grann. Samma tänk med övningarna som tidigare i veckan och även idag fick jag en superfin känsla.

Blev lite mys på stallgången efter och jag fick, vilket inte var poppis, tvätta rent henne från brunst. Hon hade blivit riktigt äcklig och jag fick smörja henne efteråt för det var lite irriterat - då är man glad över den där barnrumpssalvan jag har i min stallväska...

Ser fram emot att rida imorgon bitti!// JennyOm mig

Jenny heter jag och det är jag som driver den här bloggen. Tingeling var ett sto född 2003 e Dale Haze RC 57 ue Music Streak xx som jag skolade om från distanshäst till dressyrhäst. Vi tävlade handikapp SM 2016, en dröm som blev sann. Dessvärre fick Tingeling somna in alldeles för tidigt i November 2017. Men hon finns för alltid med mig i mitt hjärta.


Lillemons Florett kom in i mitt liv i December 2017 och hon är ett sto född 2010 e Speyksbosch Dancer BRP 8 ue Tamburin 700. Florris, som hon kallas, och jag ska lära känna varandra och förhoppningsvis få många roliga år ihop! Välkommen att följa min vardag med hästar, familj och en del inredning och släktforskning!
Kategorier


Arkiv


Länkar

Alice Lindström
Ehohko's Himalayans
Järva Kattklubb
Strömsbergs gård - Horseware täcken till bra pris


Sök i min blogg


RSS 2.0