Midsommarhelg!

Vilken underbar midsommarhelg jag har haft!
I torsdags hade jag tagit ledigt så jag åkte till stallet på morgonen och släppte ut alla hästarna och mockade och fixade. Eftersom det var Achilles födelsedag så fick han några morötter innan han fick gå ut i hagen. Min fina prins...

Efter stallet bar det iväg upp till Härnösand. Fem timmar tog det ungefär. Det blev en trevlig midsommar tillsammans med Rickards bror Magnus, hans tjej Madeleine och Rickards mamma Maud.
Vi åkte hem på eftermiddagen på midsommardagen och var hemma vid sju.

Igår fick faktiskt Achilles vila igen...Loke däremot fick komma ut och röra på benen tillsammans med Tessan och Steffi och Nipper. Tessan körde Loke när Steffi red på Nipper. Jag har inte hört något mer så jag antar att det gick bra. :)
Vi åt middag hemma hos mina föräldrar igårkväll och innan vi åt så hjälpte mamma mig att sy fast kardborrefästet till back on track padden i täcket - så nu kan Achilles börja använda ryggvärmaren!

Ikväll ska Achilles få jobba lite...Jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på, men jag antar att det kommer att vara rätt varmt...

// Jenny


Vila

Igår fick båda prinsarna vila, mina fötter var fortfarande jätteömma efter helgens utställning så jag orkade inte rida eller hitta på något alls med någon av grabbarna.
Fick trevligt besök i stallet av Görel som jag delat stall med tidigare när jag hade Hasse på foder. Hennes superfina sto Cezanne är just nu på hingststationen för betäckning så hon kom över och hälsade på.
Supertrevligt!

Hittade lite bilder i datorn från i Maj när Cecilia red på Loke och Rickard var med och fotograferade, så jag bjuder på en bildbomb:// Jenny


20/6 2010

Åh, vilken underbart rolig helg jag har haft!

Underbara Irene har tagit hand om båda mina prinsar medans jag har varit i Allianshallen i Uppsala båda dagarna på kattutställning.
I lördags så hade jag med mig Whoopi och Totte och Whoopi fick sitt sista certifikat i klass 9 och blev därmed Champion, och Totte blev EX 1 och Nominerad och blev sen Best In Show med båda domarrösterna! Superskoj!!

Idag fick Whoopi stanna hemma och Totte fick åka ensam på show, något han var lite upprörd över till en början. Även idag fick han EX 1 och blev Nominerad. I panelen fick han sen en röst och den andra katten en röst, då fick en skiljedomare gå in och välja och hon valde den andra (superfina) katten. Så idag fick vi inget BIS med oss hem men jag är ändå supernöjd för han har skött sig superbra!
Träningen hemma med att hålla etc har verkligen gett resultat! Så nu laddar vi om till nästa utställning om fyra veckor!

Nu är jag helt slut i fötterna, så nu ser jag fram emot en kväll i soffan.

// JennyOm mig

Jenny heter jag och det är jag som driver den här bloggen. Tingeling var ett sto född 2003 e Dale Haze RC 57 ue Music Streak xx som jag skolade om från distanshäst till dressyrhäst. Vi tävlade handikapp SM 2016, en dröm som blev sann. Dessvärre fick Tingeling somna in alldeles för tidigt i November 2017. Men hon finns för alltid med mig i mitt hjärta.


Lillemons Florett kom in i mitt liv i December 2017 och hon är ett sto född 2010 e Speyksbosch Dancer BRP 8 ue Tamburin 700. Florris, som hon kallas, och jag ska lära känna varandra och förhoppningsvis få många roliga år ihop! Välkommen att följa min vardag med hästar, familj och en del inredning och släktforskning!
Kategorier


Arkiv


Länkar

Alice Lindström
Ehohko's Himalayans
Järva Kattklubb
Strömsbergs gård - Horseware täcken till bra pris


Sök i min blogg


RSS 2.0