Det kommer bli en bra helg det här...

Det känner jag på mig! :)

Ser ut att bli fint väder hela dagen idag och jag hoppas att Cecilia ska orka vara med oss till maj-brasan ikväll. Men innan dess ska jag till stallet och mina underbara prinsar.
Blir eventuellt en tur ut i skogen idag för Achilles del och jag och Loke kommer nog också ta en kort prommis i skogen men sen även tömköra en stund. :)

Imorgon ska Achilles få komma ut med Irene och jag och Cecilia ska troligtvis köra Loke en liten sväng. Det tror jag både vi och Loke kommer att uppskatta. :)

På söndag vet jag inte vad jag ska hitta på, det beror på hur vädret ser ut... och sen längtar jag ju jättemycket till söndag kväll för då kommer HAN hem...han som jag letat efter i två år nu...tänk att vi hittade honom till slut! :)
Ni får veta mer när allt är helt färdigt... :)

Jag har fått en ny favoritbild på mig och Achilles...så den här bilden kommer ni nog få se fler gånger.. ;)

// Jenny


Jag blir så trött...

Jag förstår inte vissa...
Jag är sjysst och ställer upp på att anpassa mig rätt rejält men inte hur mycket och till vilket pris som helst, och då får JAG skit för att jag sätter ned foten?
Det man inte inser är att om jag från första början sagt att nej, det här går jag inte alls med på, så hade de inte kunnat genomföra detta....
Men nej...det inser man inte och i stället för att vara tacksam över att jag är villig till att se till att dom kan genomföra detta så blir man irriterad på att jag blir förbannad när man försöker köra över mig och tror att man kan göra vad som helst. Ger man lillfingret ryker ju oftast hela handen...
Istället kanske man skulle säga Tack Jenny för att du är villig till att anpassa detta så att vi faktiskt kan genomföra detta trots att det egentligen inte är möjligt eftersom det inte finns plats?

Men nej, i den här världen har jag märkt att just det där lilla ordet TACK är väldigt svårt för vissa....

Och ja, jag är oftast snäll och ställer alltid upp på det mesta men ibland så brinner det till och jag tillåter inte att man utnyttjar mig hur som helst. Och nu har det brunnit till och nu kommer jag inte ställa upp mer. Nu tänker inte jag vara så där snäll jämt längre, för jag är trött på att bli utnyttjad - speciellt när man inte inser att alla andra anpassar sig för deras skull och man inte ens kan vara tacksam över det.

// Jenny


26/4 2010

Idag har Achilles fått en välförtjänt vilodag! Min älskade prins var nog precis som jag lite trött efter äventyret igår.
Loke har haft besök av lill-matte idag. Cecilia ville följa med till stallet och när hon träffade Felicia, Violas dotter, så ville hon inte ens åka hem.
Hon har borstat och kammat Loke, och så har hon badat honom lite också med sin svamp och en hink med vatten. Loke stod som den ängel han är helt stilla under hela denna procedur och belönades sedan med MASSOR av morötter som han fick utav tjejerna.
Jag lyckades sno åt mig några morötter till Achilles också...hehe.. :)

Nä, nu blir det en burk med Ben&Jerry's New York Super Fudge Chunk Ice cream och soffan och titta på Spårlöst - sen sängen!

Bjuder på en gammal bild på Loke!
// JennyOm mig

Jenny heter jag och det är jag som driver den här bloggen. Tingeling var ett sto född 2003 e Dale Haze RC 57 ue Music Streak xx som jag skolade om från distanshäst till dressyrhäst. Vi tävlade handikapp SM 2016, en dröm som blev sann. Dessvärre fick Tingeling somna in alldeles för tidigt i November 2017. Men hon finns för alltid med mig i mitt hjärta.


Lillemons Florett kom in i mitt liv i December 2017 och hon är ett sto född 2010 e Speyksbosch Dancer BRP 8 ue Tamburin 700. Florris, som hon kallas, och jag ska lära känna varandra och förhoppningsvis få många roliga år ihop! Välkommen att följa min vardag med hästar, familj och en del inredning och släktforskning!
Kategorier


Arkiv


Länkar

Alice Lindström
Ehohko's Himalayans
Järva Kattklubb
Strömsbergs gård - Horseware täcken till bra pris


Sök i min blogg


RSS 2.0