Underbart!!!

Åh, jag har haft en underbar dag ihop med Karro i Globen!

En hel dag med tjejsnack, hästsnack och en massa fantastisk shopping och tittande på fina hästsaker. Helt underbart!

I år måste jag säga att jag tycker att jag har fyndat - jag hittade två Mias schabrak som jag föll som en fura för med matchande lindor som fick följa med hem. I och för sig hittade jag inte vinröda lindor till det vinröda schabraket men det kunde jag beställa så det ska jag göra. Fram till dess kan jag rida med de nya gråa lindorna till det eftersom det har den gråa kanten.
Och nej, det blev inget rött schabrak från BR eftersom jag fann dessa två istället...

En favorit sen tidigare och som jag försökt hitta i snart ett år nu, linblomsfärgat schabrak med avbrytande kant i brunt och mörkare grönt med matchande lindor från Mias RS:Ett plommonfärgat schabrak med grå och vit kant. De gråa lindorna kommer ifrån BR och matchande i plommonfärg ska beställas från Mias RS:


Jag längtar tills jag får inviga båda seten! 
Jag kommer även att lägga ut en bloppis med mina tidigare set med dressyrschabrak och matchande lindor här för 150-200 kr/set, om det är någon som är intresserad. Alla schabrak i nästan nyskick och lindorna lika så.

Håll ögonen öppna!

// Jenny


Morgonstund har guld i mund...

Halv åtta en lördagmorgon och hästarna är ute och stallet fixat - jag är redo att bege mig mot Globen och årets höjdpunkt, shoppingen vid Stockholm International Horseshow!

Efter alla år som hästägare så kan jag fortfarande säga att det är något alldeles speciellt att släppa ut hästarna en frostig vintermorgon och se och höra hur de njuter av att äta sitt frukosthö...
Mys på hög nivå!// Jenny


Idag drar det igång...

Idag drar Stockholm International Horseshow igång och jag är såååå avundsjuk på de som går på clinicen idag!
 
Men nästa år hoppas jag kunna vara där på clinicen och sen även gå och se en show eller hoppning. I år nöjer jag mig med att åka in imorgon och gå runt i Annexet!
 
Tingeling fick vila igår eftersom hovslagaren var ute och jag dessutom hade fruktansvärt ont i halsen. Halsontet är kvar även idag men jag får se om jag i alla fall longerar eller tömkör henne en liten stund.
Benet var fortfarande lite varmt och svullet igår men inte så illa som i söndags. Jag hoppas verkligen att det ger med sig snart! Jag la på ett spritbandage igårkväll och hoppas på att det ska dra ut vad det nu är som kommit in där...
 
 
Pigg och glad är hon i alla fall, så det känns jätteskönt!
 
 
// JennyOm mig

Jenny heter jag och det är jag som driver den här bloggen. Tingeling var ett sto född 2003 e Dale Haze RC 57 ue Music Streak xx som jag skolade om från distanshäst till dressyrhäst. Vi tävlade handikapp SM 2016, en dröm som blev sann. Dessvärre fick Tingeling somna in alldeles för tidigt i November 2017. Men hon finns för alltid med mig i mitt hjärta.


Lillemons Florett kom in i mitt liv i December 2017 och hon är ett sto född 2010 e Speyksbosch Dancer BRP 8 ue Tamburin 700. Florris, som hon kallas, och jag ska lära känna varandra och förhoppningsvis få många roliga år ihop! Välkommen att följa min vardag med hästar, familj och en del inredning och släktforskning!
Kategorier


Arkiv


Länkar

Alice Lindström
Ehohko's Himalayans
Järva Kattklubb
Strömsbergs gård - Horseware täcken till bra pris


Sök i min blogg


RSS 2.0