Underbara du....

Jag blir så glad och alldeles varm i kroppen när jag tänker på min fina, fina häst.

Att säga att vår resa varit enkel vore att ljuga men aldrig har jag tvekat på att det skulle vara några andra än vi.
Det är nog som min mamma brukar säga till mig när jag tycker att jag och Tingeling är oense - jag har en häst som är så lik mig att jag nog aldrig kommer att hitta en mer lik häst i temperamentet som jag själv...då är det nog inte så konstigt att vi ibland inte tänker riktigt lika men båda är lika envisa om vår åsikt...

Jag hoppas och tror att även det här året och den här våren ska ge oss lika mycket framgång som förra året gjorde...

Oavsett vad så är hon min underbara och allra bästa kompis...// Jenny


Fredag...

Fredag - äntligen!
 
Tingeling blev nog lite förvånad igår när hon fick jobba - normalt så vilar hon ju på torsdagar varje vecka...Men idag är tanken att hon ska få sin andra vilodag i alla fall.
Och tack vare underbara Klara så får även jag en hästfri dag för hon fixar åt Tingeling (även om jag förberett allt utom mockningen och påfyllning av vatten för att underlätta).
 
Det är verkligen väldigt uppskattat på alla sätt att vi kan hjälpa varandra så att man kan få en stallfri dag då och då och jag känner mig oerhört bortskämd som de senaste veckorna faktiskt haft flera dagar ledigt från stallet.
 
 
// Jenny


Dagens ridpass 27/2 2014...

Ibland ska man ha tur...
Det regnade när jag åkte hem ifrån jobbet och det kändes inte alls skoj eftersom jag planerat att rida i paddocken när jag var hemma så pass tidigt...

Men jag hade tur, för det var uppehåll när jag kom ut till stallet.

Tingeling var pigg och lite ofokuserad men jag tragglade på med övergångar och lösgörande arbete.
Red en hel del galopp idag och det gick riktigt bra, lite svårt med högerfattningarna men vi fick till några som var klockrena.

Sen blev det lite mys innan jag åkte hem. Inte helt fel med en tidig kväll hemma - och imorgon ska jag dessutom vara stallfri för få fixar Klara åt Tingeling.
Mysigt!// JennyOm mig

Jenny heter jag och det är jag som driver den här bloggen. Tingeling var ett sto född 2003 e Dale Haze RC 57 ue Music Streak xx som jag skolade om från distanshäst till dressyrhäst. Vi tävlade handikapp SM 2016, en dröm som blev sann. Dessvärre fick Tingeling somna in alldeles för tidigt i November 2017. Men hon finns för alltid med mig i mitt hjärta.


Lillemons Florett kom in i mitt liv i December 2017 och hon är ett sto född 2010 e Speyksbosch Dancer BRP 8 ue Tamburin 700. Florris, som hon kallas, och jag ska lära känna varandra och förhoppningsvis få många roliga år ihop! Välkommen att följa min vardag med hästar, familj och en del inredning och släktforskning!
Kategorier


Arkiv


Länkar

Alice Lindström
Ehohko's Himalayans
Järva Kattklubb
Strömsbergs gård - Horseware täcken till bra pris


Sök i min blogg


RSS 2.0