Ibland slår drömmar in...

Så är det faktiskt...

En dröm slog in den dagen jag fick Achilles - drömmen om egen häst hade jag haft länge och att den där dagen få ta över min prins och bli hans matte. Det var en konstig känsla men jag var överlycklig...
Samma känsla hade jag när jag sen köpte Tingeling i vintras och jag vet att jag tyckte att veckan mellan provridningen och dagen då hon kom hem till mig kändes som en evighet även om den veckan inte var längre än någon annan vecka! Haha....
Men jag vet just väntan på om hon skulle gå igenom besiktningen och sen när det var avklarat och hon gick igenom UA så ville jag ju bara få hem henne!

Jag kommer aldrig glömma den dagen när Catta körde upp med transporten in på vår stallplan! Och vilken transport hon hade sen! Den kommer jag heller aldrig att glömma - en Fautras med plats för tre hästar!

Och vet ni, igår slog ytterliggare en dröm in - drömmen om en egen transport...
Igår eftermiddag åkte jag och Madde ned till Fautras i Eskilstuna och tittade på transport - och en Fautras JMS classic av årsmodell 2010 fick följa med mig hem!
Den har verkligen allt jag någonsin velat ha i en transport! Sadelskåp med plats för sadel, träns och benskydd, step up så att man slipper en tung ramp vilken är omöjlig för mig att stänga själv, dörrar bak som öppnas och stängs enkelt, en smart lösning för att kunna släppa ut hästen via bakdörren om man åker själv, fronturlastning.
Ja, den är helt enkelt perfekt och ger mig de bästa förutsättningarna för att kunna åka iväg med Tingeling själv i framtiden och vi ska inviga den redan på söndag!
Dyr var den ju naturligtvis, men det är också det enda negativa jag har hittat om dessa släp.