Torsdag...

Det fick bli en vilodag för Tingeling idag...
Det kändes som att hon var värd det efter att ha gått rätt många dagar i rad nu.
Dessutom så har det kommit rätt ordentligt med regn i regnskurar under hela dagen, så då kändes det extra lägligt med vila. I och för sig ska det ju regna imorgon också men någon gång ibland kan jag ju få slippa rida i regn...

Haha, ni måste ju ändå tänka på att jag är en ryttare som tidigare inte ridit i regn överhuvudtaget. ;-)

Tingeling såg väldigt nöjd ut där hon stod i hagen tillsammans med kompisarna Callira och Rune.

// Jenny


Vilka är ni?

Vilka är ni som läser min blogg?

Skriv gärna en kommentar så jag vet vilka ni är!

// Jenny


Dagens ridpass....

Dagens ridpass blev inget ridpass utan ett tömkörningspass.
Emelie hjälpte mig nämligen att tömköra Tingeling och det märktes att hon denna gång förstod lite mer av vad som förväntades av henne. Idag kunde Emelie även jobba lite med skänkelvikningar och öppnor, och det var ju inte helt lätt tyckte Tingeling.

Hon är rätt rolig min häst också, för hon måste alltid protestera lite i början liksom för att lägga ribban och säga att hon tycker att hon ska få bestämma. Lilla söta hästen..

Jag fick också testa lite på slutet och jag kan ju avslöja att det är inte lätt att tömköra! Det är väl kanske inte heller så lätt när både jag och Tingeling är nybörjare på det...
Men jag har fått lov att öva med Rune, han är ju superrutinerad så då kanske jag kan få lite kläm på det hela.

// JennyOm mig

Jenny heter jag och det är jag som driver den här bloggen. Tingeling var ett sto född 2003 e Dale Haze RC 57 ue Music Streak xx som jag skolade om från distanshäst till dressyrhäst. Vi tävlade handikapp SM 2016, en dröm som blev sann. Dessvärre fick Tingeling somna in alldeles för tidigt i November 2017. Men hon finns för alltid med mig i mitt hjärta.


Lillemons Florett kom in i mitt liv i December 2017 och hon är ett sto född 2010 e Speyksbosch Dancer BRP 8 ue Tamburin 700. Florris, som hon kallas, och jag ska lära känna varandra och förhoppningsvis få många roliga år ihop! Välkommen att följa min vardag med hästar, familj och en del inredning och släktforskning!
Kategorier


Arkiv


Länkar

Alice Lindström
Ehohko's Himalayans
Järva Kattklubb
Strömsbergs gård - Horseware täcken till bra pris


Sök i min blogg


RSS 2.0