Inte bra...

Varför ska jag alltid vara"bror duktig"?

Låret har svullnat upp mer igen nu efter att jag red i morse och även om det inte gör ondare än innan så känns det ju så där att det svullnat lite till.
I och för sig kanske inte konstigt eftersom det fortfarande var ömt och svullet redan innan jag satte mig i sadeln.

Jaja, det känns ju som rätt beslut att jobba henne avsuttet igen imorgon.// Jenny


Dagens ridpass 27/9 2014...

Lycka är att efter en vecka som invalid kunna rida ett pass på min fantastiska häst i skritt och trav!

Visst, det gjorde ont och jag kunde inte rida 100%, men ändå - underbart!!

Jag red en hel del övergångar både mellan skritt och trav, skritt och halt, trav och halt och så vidare.
En hel del skänkelvikningar fick jag med också. 
Det var så skoj och Tingeling kändes fantastisk fin och det verkade som att hon tyckte att det var lika skoj som jag gjorde!

Imorgon blir det dock ett avsuttet pass så att jag kan fokusera mer på galoppjobb och övergångar till galopp.


Älskade vännen!// Jenny


Lugnt...

Inte nog med att hösten verkligen har infunnit sig på riktigt med kalla vindar och en hel del regn - efter avtrillningen i lördags så har jag fortfarande ett innerlår som är lila,blått och svart och fortfarande ont.
Jag har därför inte suttit på Tingeling sen avtrillningen men har hållt igång henne avsuttet så gott jag har kunnat. Jag har dock varit borta med jobbet i onsdags och i tisdags och i torsdags har det varit vila för henne också. Med andra ord blev det tre vilodagar även denna veckan och det är ju inte helt ultimat men ibland har jag inget val. Denna veckan var en sån vecka.
 
Planen inför helgen är att longera henne idag och sen tömköra henne på lördag och då testa att sitta upp om jag inte har allt för ont fortfarande och om svullnaden gått ned. Samma sak på söndag.
 
Jag hoppas verkligen kunna hoppa upp i sadeln igen snart för jag är grymt ridsugen och jag vet att Tingeling är lika arbetssugen som jag!
 
 
// JennyOm mig

Jenny heter jag och det är jag som driver den här bloggen. Tingeling var ett sto född 2003 e Dale Haze RC 57 ue Music Streak xx som jag skolade om från distanshäst till dressyrhäst. Vi tävlade handikapp SM 2016, en dröm som blev sann. Dessvärre fick Tingeling somna in alldeles för tidigt i November 2017. Men hon finns för alltid med mig i mitt hjärta.


Lillemons Florett kom in i mitt liv i December 2017 och hon är ett sto född 2010 e Speyksbosch Dancer BRP 8 ue Tamburin 700. Florris, som hon kallas, och jag ska lära känna varandra och förhoppningsvis få många roliga år ihop! Välkommen att följa min vardag med hästar, familj och en del inredning och släktforskning!
Kategorier


Arkiv


Länkar

Alice Lindström
Ehohko's Himalayans
Järva Kattklubb
Strömsbergs gård - Horseware täcken till bra pris


Sök i min blogg


RSS 2.0