Valborgsmässoafton...

Idag är det valborgsmässoafton och vädret är inte direkt toppen - det blåser kallt och så är det regnskurar om vart annat. Inget toppenväder för att stå vid en brasa alltså...Men vi kommer nog ändå ta oss iväg en liten stund senare ikväll.
 
Tingeling får vila idag - det är hon verkligen välförtjänt av efter de senaste dagarnas superpass!
 
Hon stod och njöt av solen i hagen när jag var där tidigare idag, och sen började hagkompisarna på andra sidan att busa och då var hon inte sen på att dra en liten repa hon också. Min lilla busfia!
 
// Jenny


Snart så...

Jag har funderat ett tag på att jag vill ha en ny outfit till mig och Tingeling. Eller egentligen vill jag ha ett nytt schabrak till Tingeling - och nu äntligen tror jag att jag har kommit fram till vilket jag vill ha...
Jag har ju faktiskt redan sett det och sagt att jag vill ha det - det gråa schabraket med svart, vit och silverkant från Mias RS som jag spanade in när jag köpte mitt senaste schabrak och vinterridstövlarna.
 
Jag älskar verkligen kvalitén och passformen på Mias RS schabraken och kan egentligen inte tänka mig något annat, så det blir nog faktiskt så att nästa inköp blir ett grått schabrak i den kollektionen...
 
// Jenny


Dagens ridpass 29/4 2013...

Wow...
Min häst är fantastisk! Om hon var laddad i helgen så var hon desto lugnare idag men ändå pigg och vaken...men hon hade taggat ned lite grann.
Eftersom vi kört rätt intensivt i helgen så red jag enligt planen ett lugnt pass idag med bara jogg och övergångar till skritt. Hon kändes helt fantasisk redan från början! Låg, rund och avspänd men fortfarande att man märkte att hon var vaken för vad jag ville. Perfekt helt enkelt!
 
Det blev jobb på både fyrkantspår och stora runda volter och hon kändes verkligen helt fantastisk! Det var oerhört länge sen jag hade en sån här trevlig känsla redan från början - så jag njöt!
 
Vi hade sällskap av Karro och Odessa idag och Odessa såg jättefin ut. Det ska bli skoj att följa henne och Karro på nära håll igen nu.
Vi fick sällskap av underbara Marion också - jag uppskattar verkligen att ha henne i stallet och bolla idéer och tankar med!
 
Idag är min häst värd en triljon....
 
// JennyOm mig

Jenny heter jag och det är jag som driver den här bloggen. Tingeling var ett sto född 2003 e Dale Haze RC 57 ue Music Streak xx som jag skolade om från distanshäst till dressyrhäst. Vi tävlade handikapp SM 2016, en dröm som blev sann. Dessvärre fick Tingeling somna in alldeles för tidigt i November 2017. Men hon finns för alltid med mig i mitt hjärta.


Lillemons Florett kom in i mitt liv i December 2017 och hon är ett sto född 2010 e Speyksbosch Dancer BRP 8 ue Tamburin 700. Florris, som hon kallas, och jag ska lära känna varandra och förhoppningsvis få många roliga år ihop! Välkommen att följa min vardag med hästar, familj och en del inredning och släktforskning!
Kategorier


Arkiv


Länkar

Alice Lindström
Ehohko's Himalayans
Järva Kattklubb
Strömsbergs gård - Horseware täcken till bra pris


Sök i min blogg


RSS 2.0